Oneway Live Center - de Onovertroffen meedraaiend tegencenter

€ 119,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd ca. 5 dagen

  • HDW692064
Het "Live Center" van Oneway is een universele meedraaiend tegencenter. De twee ingebouwde hoog...meer
Productinformatie "Oneway Live Center - de Onovertroffen meedraaiend tegencenter"

Het "Live Center" van Oneway is een universele meedraaiend tegencenter. De twee ingebouwde hoog kwalitatieve lagers lopen zeer stabiel. 

De body van het "Live Center" is gemaakt van hoogwaardig precisiestaal en is gehard en vernikkeld voor een grotere duurzaamheid. Alleen het vorste deel draait tot aan de lagerbus. De body zelf, die de lagers bevat, draait niet tijdens het draaien, wat de veiligheid tijdens het werk verhoogt. 

Bijzondere kenmerken van deze tegencenter zijn de verwisselbare punten en de 3/4" 10 tpi buitenschroefdraad tussen de punt en de lagerbus.

De meegeleverde kleine punt kan in de boring van de Live center worden gestoken, zodat het Live Center een klassieke centreerpunt vormt met een drukring. De drukring biedt meer grip en voorkomt dat het hout tijdens het klemmen splijt.

De omgekeerde holle punt vormt een soort trechter en zorgt ervoor dat het hout zelfcentrerend kan worden vastgeklemd, mits het op de juiste maat is gezaagd. De trechter is ook geschikt om een bal in te klemmen.  

De optioneel verkrijgbare Oneway Live Centre adapter (3/4" - 10 tpi op M33) past op de schroefdraad. Met behulp van de adapter kan bijvoorbeeld een klauwplaat met de Live Center worden opgepakt en in de kop gefixeerd. Met deze techniek kan een op de kop gemonteerde werkstuk, waarvan de onderkant al gedraaid is, exact concentrisch op een klauwplaat worden uitgelijnd en gefixeerd. De tolerantie die optreedt bij het gebruikelijke opspannen van het werkstuk kan zo worden vermeden. 

Verdere links naar "Oneway Live Center - de Onovertroffen meedraaiend tegencenter"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Oneway Live Center - de Onovertroffen meedraaiend tegencenter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis van de data privacy verklaring genomen.

Laatst bekeken