MIDI PRO Houtdraaibank

€ 1.499,00 *
Inhoud: 1 Pakket

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd ca. 5 dagen

  • HDW035450
De MIDI Pro behoort tot de beste draaibank voor kleine werkplaatsen. Het compacte formaat, de...meer
Productinformatie "MIDI PRO Houtdraaibank"

De MIDI Pro behoort tot de beste draaibank voor kleine werkplaatsen. Het compacte formaat, de krachtige 1PK motor beperken u geenszins om mooie houtdraai-projecten te realiseren van uiteenlopende formaten.

 

Doordat de kop draaibaar is kan u buiten de bank draaien, waardoor u grote diameters schalen of borden kan maken, of het uithollen van vazen soms heel praktisch is deze te draaien. De optionele bedverlenging geven tevens de mogelijkheid langere werkstukken te draaien, dan wel het bed haaks te zetten om nog flexibeler de leunspaan te verplaatsen. De verplaatsbare magnetische bediening kan op iedere gewenste plek bevestigd worden.

 

Deze houtdraaibank heeft een massief bed en zorgt met een relatief brede basis van maar liefst 30cm bij een lengte van 80cm voor een zeer stabiele basis. Uniek is de voorste opening in het bankbed waar een extra uitbreiding kan worden gemonteerd. Dit maakt de bank nog veel stabieler, waarmee het mogelijk is grotere onstabiele werkstukken te bewerken.

De Duitse degelijkheid van dit ontwerp vindt u terug in de kleinste details die het werken aangenaam maken. Om te beginnen met een zeer rustige loop, door 3 hoge kwaliteit lagers  van de hoofdas. De tra De ploze frequentieregeling en de elektronische rem zorgen voor prettig werken. Doordat u ook met de v-riem een lagere overbrenging kan realiseren, behoudt u de maximale krachtoverbrenging ook bij lage toerentallen. Voor het zwaardere werk, bv. schalen uithollen of grote diameter uitboren merkt u hierbij direct het verschil. Maar ook voor het fijne houtdraaiwerk, zoals bv pennen of ornamenten komt deze bank tot zijn recht met de hoge toerentallen en elektronische rem.

 

Wilt u de machine ook een keer bekijken, of beter zelfs testen? U bent van harte welkom op de openbare werkplaats Ambachtshonk om hem even uit te testen. Neem uw eigen beitel mee (of gebruik die van ons) en ervaar de stabiliteit en rustige loop van deze prachtige draaibank zelf.

 

Leveringsomvang:

  • Draaibank met onderstel
  • MK2 Meenemer
  • MK2 Meedraaiend tegencenter
  • 250mm brede leunspaan
  • 80mm schroefplaat
  • MK2 uitrichter
  • Grote sleutel voor demontage schroefplaat
  • Uitstoter voor het verwijderen van de meeneemcenter
Fabrikant: Drechselbedarf K.schulte
Afmetingen: 1160 x 420 x 470 mm
Centerbreedte: 450mm
Centerhoogte: 178mm
Draaibare kop: Draaibaar
Verplaatsbare bediening: ja
Vermogen: 1PK/750W
Toerental: 60 - 1000 / 150- 1900 / 350 - 3700
Gewicht: 65kg
Verdere links naar "MIDI PRO Houtdraaibank"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MIDI PRO Houtdraaibank"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis van de data privacy verklaring genomen.

Laatst bekeken